Online betaalmogelijkheden

Kredietkaart

Betaal veilig en snel met uw kredietkaart, bv. Visa, MasterCard, Maestro...

PayPal is zeer eenvoudig in het gebruik: open een gratis account, bevestig het e-mailadres, stel een betaalmethode in en klaar. 

Betalen gaat voortaan in slechts een paar muisklikken. U hoeft bij een aankoop niet meer steeds uw financiële gegevens in te voeren en geen persoonlijke gegevens aan verkopers te verstrekken. De veiligheid van de klantgegevens is steeds prioriteit. 


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Voor Nederlandse bankkaarten (ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot)

 

Bancontact/Mister Cash is een veilige en snelle online betaalmethode. Voor Belgische bankkaarten (Fintro, BNP Paribas Fortis,ING, Belfius, CBC, KBC, AXA en VDK Spaarbanken).

Vooraf betalen via overschrijving:

Na bevestiging van uw bestelling krijgt u de nodige informatie om via uw bank of online banking het totaalbedrag over te schrijven op onze rekening. Zodra we de betaling ontvangen hebben wordt de bestelling verwerkt. 

Ecocheques

Online bestellen en betalen met ecocheques is mogelijk met Edenred en Monizze kaarten. Een rechtstreekse integratie voor ons webshop systeem is er nog niet, na bevestiging van uw bestelling bezorgen wij een betaallink via de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. Indien het saldo van je ecocheques ontoereikend is kan je het resterende bedrag betalen met bancontact. Zodra we de betaling ontvangen hebben wordt de bestelling verwerkt.