Natuurlijk slaapcomfort

VOOR EEN GEZONDE NACHTRUST

Ons aanbod

In onze toonzalen vind je een selectie uit het aanbod van drie kwalitatieve slaapcomfort fabrikanten: Dormiente, Hüsler Nest en Green Sleep. Drie merken met tientallen jaren ervaring, die ontstaan zijn vanuit dezelfde overtuiging; een goede en gezonde slaap is afhankelijk van de kwaliteit en zuiverheid van de materialen waarin je slaapt.

Het aanbod gaat van bedden, lattenbodems, matrassen, dekbedden en kussens tot bedtextiel en kersenpitkussens om je warm te houden.

Een uniek slaapsysteem dat zich aanpast aan elk lichaam. Ontwikkeld in 1982 door Balthazar Hüsler, een Zwitserse architect, timmerman en filosoof met een goede kennis van de menselijke anatomie.

Meer informatie

Dormiente biedt een zeer ruim en compleet assortiment aan van lattenbodems, matrassen, dekbedden en hoofdkussens maar ook slaapzetels, bedden en kleine slaapkamermeubelen.

Meer informatie

Belgisch fabrikant Green Sleep legt de link tussen wat de wetenschap ons leert over slapen en het ideale bed. Een bed dat een gezonde, diepe slaap bevordert.

Slaapkwaliteit

Een goed bed doet je alle inspanningen en beslommeringen van de dag vergeten. Het lichaam kan zich dan optimaal herstellen tijdens de nacht, zodat men uitgerust en vol energie aan de dag kan beginnen. Na een verkwikkende, diepe slaap voelt men zich gezonder en opgewekter.

Slaapcyclus

Hoe kunnen onze slaapsystemen je slaapkwaliteit verbeteren?

Optimale ondersteuning van de rug, op maat van de slaper

Zo weinig mogelijk drukpunten

Te veel druk doet je snel keren en verstoort de diepe slaap. Hoe groter het raakvlak, hoe minder druk op het lichaam. De kwalitatieve matrassen bestaan uit 100% natuurlatex. Volgens experts heeft natuurlatex de hoogste puntelasticiteit. Het materiaal geeft mee waar nodig, vormt zich zacht rond het lichaam en verdeelt de druk. Voor extra comfort zijn zachtere schouder en heupzones mogelijk.

Natuurlijke, verantwoorde materialen

Natuurlijke, ademende materialen, vrij van toxische emissies, zorgen ervoor dat men geen schadelijke stoffen opneemt tijdens de welverdiende nachtrust, hebben een gunstige invloed op het lichaam en bevorderen een goede slaap.

Natuurlatex

Organisch geteeld in gekeurde plantages, zonder pesticiden en insecticiden. Met QUL certificaat.

Katoen

Geteeld en verwerkt zonder toxische en chemische middelen. Met kbA, SKAL en Ecocert certificaat.

Hout

Europees hout met FSC label, verlijmd zonder formaldehyde en natuurlijk behandeld.

Schapenwol

Zuivere schapenscheerwol, van nature veerkrachtig, zelfreinigend, klimaat- en vochtregulerend. Ecologische en diervriendelijke productie met ökotex certificaat.

Zeegras

Zeegras is eenvoudig te telen, zonder nood aan bewatering, bemesting en pesticides. Door het hoge gehalte jodium, boorzout, kiezel- en rozemarijnzuur zorgen de vezels voor verlichting van de slijmvliezen.

Hennep

Hennep kan op zowat elke grond gedijen, groeit snel, heeft weinig bewatering nodig en is van nature schimmel- en insectenwerend. De vezels zorgen voor een zeer goede klimaat- en vochtregulatie.

Fysieke klachten?

Rug- en nekpijn

Te hard slaapsysteem

Te zacht slaapsysteem

Nét goed slaapsysteem

Allergieën