licht brengt leven

Domus design verlichting

Licht brengt leven. In de interieurinrichting is licht een afzonderlijk element, ook wel het vierde aspect van de ruimte genoemd. DOMUS lampen staan voor meer dan alleen de verlichting van een kamer. Het uitgangspunt van elk ontwerp is een positief effect op mens en ruimte. DOMUS lampen hebben een bijzondere kwaliteit - het licht is aangenaam en rustgevend voor de ogen. 

DOMUS produceert reeds sinds 1966 hoogwaardige lichtarmaturen met een passie voor design en respect voor de natuur. De belangrijkste componenten van de lampen worden vervaardigd door DOMUS zelf, zodat gegarandeerd duurzame producten van hoge kwaliteit gemaakt kunnen worden uit de beste grondstoffen. De vaak delicate aard van de materialen vereist handmatige arbeid. Zo wordt elke lamp met de hand gemaakt en ondergaat tenslotte een grondige kwaliteitscontrole. Slechts dan krijgt de lamp het Domus keurmerk.

DOMUS maakt zo veel mogelijk gebruik van hernieuwbare natuurlijke materialen. Hout, met de hand verwerkt, is het basis materiaal. Voor de afwerking van het hout worden enkel plantaardige oliën en natuurlijke wassen gebruikt, zo bewaart men de natuurlijke schoonheid van het hout.

DOMUS wil bewijzen dat een hoogwaardig technisch product kan worden geproduceerd met verantwoordelijkheid voor het milieu. 

Domus lampen worden op bestelling gemaakt. Bij een aantal van de armaturen kan je zelfs eigen kleurencombinaties buiten het standaard aanbod kiezen. De levertermijn is meestal 4 tot 8 weken.

In de webshop vind je een selectie uit het aanbod, die in onze toonzalen te bekijken zijn. In de productinformatie staat steeds vermeld in welke toonzaal je de lamp in het echt kunt zien.