Verzending

Onze transporteurs

Bestellingen worden, afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht, verzonden met Bpost (levering aan huis, in een postpunt of Cubee pakjesautomaat) of palletlevering (grote of zware artikelen/bestellingen).
De levering is steeds tot aan de voordeur of tot op de stoep, gelijkvloers.

Verzendkosten

Je kan de verzendkosten vooraf berekenen in de winkelwagen. Het is ook mogelijk om de producten zelf af te halen in onze winkels te Leuven en Westerlo.

Verloop van de verzending

Bpost
Zodra de bestelling verzonden is, krijg je hiervan een bericht via email met een tracking link om de zending te volgen. Op de dag van levering krijg je een email van Bpost met de verwachte levertijd. In geval van afwezigheid wordt het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor gebracht, of geleverd volgens de voorkeuren die je hebt ingesteld (bij een buur, op een veilige plaats, in een postpunt..).  Je kan je voorkeuren voor levering nakijken of instellen via https://track.bpost.be/preferences, of via de My Bpost app.

Andere transporteurs
Bij verzending met palletlevering nemen wij contact op om een leveringsdatum af te spreken.

Leveringstermijn

Indien de bestelde producten in voorraad zijn en je betaalt met PayPal, bancontact, iDeal of kredietkaart, wordt de bestelling onmiddellijk verwerkt. De leveringstermijn is dan 1 tot 3 werkdagen. De huidige voorraad en leveringstermijn indien een product niet in voorraad is wordt aangegeven op de productpagina. Indien u betaalt via overschrijving is de levertermijn afhankelijk van wanneer u de overschrijving doorgeeft en hoe snel uw bank deze verwerkt. 

 

Retourneren

In overeenkomst met het herroepingsrecht voor online verkopen, kan je artikelen binnen de 14 dagen terugzenden of terugbrengen in onze winkels. De kosten voor de terugzending zijn voor de klant.

Artikelen die niet teruggenomen worden:

  • Gebruikte artikelen
  • Geopende verpakkingen
  • Verf op kleur (alle kleuren Ecotec leemverf, leemstucco, Di-Mat, Eco-Satin en lakverf,...). Deze verven worden op bestelling aangekleurd met de mengmachine en worden daarom niet teruggenomen.

Bewaar de originele onbeschadigde verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goed beschermende verpakking bij een eventuele retourzending of omruiling. Indien je in aanmerking komt voor terugbetaling, gebeurt dat uiterlijk binnen 14 dagen.

Retour of omruiling aanvragen, beschadigd of fout artikel geleverd? Contacteer ons zo snel mogelijk via mail of telefonisch op 014 26 25 77. Gelieve bij melding van een beschadiging foto's bij te voegen.