Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart

 

Wegens uitbreiding van de schrijnwerkerij is er geen ruimte meer om de pellets en briketten te stockeren, Bio Home zal deze dus niet meer verdelen. We verwijzen u graag door naar de webshop van Ecopower.

Eco pellets en briketten van Ecopower, producent en leverancier van 100% groene energie. De producten worden gemaakt in de Ecopower fabriek te Ham, met lokaal hout uit duurzaam beheerde bossen. Met ENplus A1 kwaliteitslabel.

 

Pellets

Een slimme keuze

Uw huis verwarmen? Pellets zijn een slimme keuze. Duurzame houtpellets vormen hét alternatief voor stookolie of brandhout.

Pellets worden speciaal geproduceerd voor verbranding in pelletkachels en -ketels. Zo garanderen ze een hoog rendement en een lage uitstoot. En ze bieden u een modern comfort met minimaal onderhoud.

Gegarandeerde kwaliteit

Het kwaliteitslabel ENplus geeft de garantie dat de productie van de pellets door een onafhankelijke partij werd gecontroleerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Goed voor u, en voor het milieu. 

Duurzaam en verantwoord

Om echt duurzaam en hernieuwbaar te zijn, moeten de pellets gemaakt zijn uit duurzaam geoogst hout. Hout dat bovendien van dichtbij komt, zodat het transport beperkt blijft. De Ecopower pellets worden geproduceerd in de eigen fabriek te Ham, met lokaal hout uit duurzaam bosbeheer.

Verpakking

De pellets zijn verpakt in zakken van 15kg.

 

Houtbriketten

Een goede keuze

Briketten zijn een goede aanvulling op of vervanging van brandhout. Een briket van goede kwaliteit biedt u comfort en gebruiksgemak en verlost u van een aantal nadelen van brandhout.

Ecopowerbriketten bestaan uit geperst hout uit duurzame oogst. Ze hebben een diameter van 95 mm, zijn ongeveer 24 cm lang en wegen 2 kg. Ze zijn compact en goed stapelbaar. Zo kunt u ze ook binnen in huis opslaan zonder last van stof of stukjes schors en hout.

Voordelen

  • Goed stapelbaar door de vaste vorm en de verpakking.
  • Briketten geven geen stof of stukjes schors of hout af en kunnen proper binnen gestapeld worden.
  • Een briket van Ecopower biedt u altijd dezelfde kwaliteit: een hoogwaardige grondstof, een vochtgehalte van maximaal 10%.
  • Het is een compacte brandstof die veel warmte geeft. Uw voorraad briketten voor een stookseizoen zal minder plaats innemen dan dezelfde voorraad brandhout.
  • Bij verbranding geeft een briket weinig assen.

Duurzaam en verantwoord

Om echt duurzaam en hernieuwbaar te zijn, moeten de briketten gemaakt zijn uit duurzaam geoogst hout. Hout dat bovendien van dichtbij komt, zodat het transport beperkt blijft. De Ecopower briketten worden geproduceerd in de eigen fabriek te Ham, met lokaal hout uit duurzaam bosbeheer.

Verpakking

De briketten zijn verpakt per 10 kg.


Productie