Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart

 

Sunnyheat infraroodverwarming

voel de warmte van de zon bij u thuis

Sunnyheat verwarmingspanelen zijn energiezuinig en geven een aangename stralingswarmte, die het lichaam, zoals de zon, opwarmen met infraroodstralen.

 


 • Economisch
  Bespaar tot 50%

 • Ecologisch
  Geen CO²

 • Gezond
  Positief effect van infrarood op het lichaam

 • Eenvoudig
  Aan te sluiten op een stopcontact of lichtpunt

 • Personaliseerbaar
  Met RAL kleuren en foto's


   

  Hoe werkt het?

  Sunnyheat werkt op basis van Langegolf Infrarood technologie (FIR). De panelen geven geen licht af, het zijn zogenaamde donkerstralers.

  Sunnyheat werkt op dezelfde manier zoals de zon haar warmte afstraalt. Objecten en materie worden opgewarmd. Deze stralen op hun beurt hun warmte af en warmen geleidelijk aan de lucht op. De luchtvochtigheid blijft hierdoor nagenoeg constant.

  Sunnyheat warmtestraling is al goed voelbaar na ongeveer 5 minuten. De luchttemperatuur van de ruimte waarin het paneel zich bevindt zal langzaam de gewenste temperatuur krijgen.


  links: traditionele luchtverwarming - rechts: sunnyheat verwarming

   

  Wat maakt Sunnyheat zo uniek?

  De combinatie van de Sunnyheat paneel elektronika en de ISTC (Intelligent Saving Temperature Controller). De ISTC berekent continu op basis van de huidige en gewenste temperatuur, het meest optimale vermogen waarmee het paneel moet verwarmen. De temperatuur wordt tot op een tiende van een graad stabiel gehouden.

  Contacteer ons of kom langs in onze winkels te Westerlo of Leuven voor meer informatie.