Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info

 :

Domus design armaturen

Filosofie

Licht brengt leven. In de interieurinrichting is licht een afzonderlijk element, ook wel het vierde aspect van de ruimte genoemd. DOMUS lampen staan voor meer dan alleen de verlichting van een kamer. Het uitgangspunt van elk ontwerp is een positief effect op mens en ruimte. DOMUS lampen hebben een bijzondere kwaliteit - het licht is aangenaam en rustgevend voor de ogen. 

Kwaliteit & fabricage

DOMUS fabriceert hoogwaardige verlichtingsarmaturen gemaakt van natuurlijke materialen sinds 1966. De belangrijkste componenten van de lampen worden vervaardigd door DOMUS zelf, zodat gegarandeerd duurzame producten van hoge kwaliteit gemaakt kunnen worden uit de beste grondstoffen. De vaak delicate aard van de materialen vereist handmatige arbeid. Zo wordt elke lamp met de hand gemaakt en ondergaat tenslotte een grondige kwaliteitscontrole. Slechts dan krijgt de lamp het Domus keurmerk.

Ecologisch aspect

DOMUS maakt gebruik van hernieuwbare natuurlijke materialen. Hout, met de hand verwerkt, is het basis materiaal. Voor de afwerking van het hout worden enkel plantaardige oliën en natuurlijke wassen gebruikt, zo bewaart men de natuurlijke schoonheid van het hout.

DOMUS wil bewijzen dat een hoogwaardig technisch product kan worden geproduceerd met verantwoordelijkheid voor het milieu. 

Nieuwigheden 2021

Algemene Catalogus

Prijslijst 2022