Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info

 

De slogan van Falto is 'gezond zitten door beweging'. Hun stoelen zijn zo ontworpen dat ze mee bewegen met het lichaam, zodat statisch zitten vermeden wordt. Men kan regelmatig en comfortabel van houding veranderen, terwijl de stoel elke beweging volgt en het lichaam optimaal blijft ondersteunen, voor een goede en gezonde zithouding.

Wanneer men naar voor leunt, zoals tijdens het eten en het werken aan een bureau of tafel, zorgt de beweeglijke zitting ervoor dat de rug recht komt en de hoek tussen torso en benen voldoende groot is, terwijl de rugleuning de beweging van het lichaam volgt en blijft ondersteunen. Een pijnlijke nek en rugklachten behoren met een Falto stoel tot het verleden.

Het aanbod omvat eetkamerstoelen, bureaustoelen en relaxstoelen. Kom langs in de toonzaal te Leuven om de modellen te proberen.