Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart


 

 

opbouw van het Hüsler Nest systeem

Bij het Hüsler Nest Systeem speelt de soepele, masserende bodem, het 'Liforma veerelement', de hoofdrol. Deze is zo ontworpen dat het lichaam in elke houding perfect ondersteund wordt, ongeacht uw grootte of gewicht. De bodem kan naar persoonlijke behoefte aangepast worden door latten weg te nemen of te vervangen.

Opbouw van het Hüsler Nest systeem

De matras bestaat uit 100% natuurlatex en is daardoor soepeler en flexibeler dan de traditionele matrassen. Hij is over het hele oppervlak even elastisch, waardoor de matras zich zacht rond uw lichaam vormt. Drukpunten en problemen met doorbloeding worden zo vermeden.

De opleg uit 100% zuivere schapenwol beschermt de matras en zorgt voor nog meer ligcomfort. Schapenwol heeft een uniek vochtregulerend en zelfreinigend effect, waardoor de opleg jarenlang hygiënisch en fris blijft.

Door middel van het inlegraam kan het systeem in praktisch elk bed geplaatst worden. Het inlegraam bestaat in vaste variant of met verstelbaar hoofd- en/of voeteneinde, mechanisch of elektrisch.

 

Het ontstaan van het Hüsler Nest systeem

Het eerste Hüsler Nest systeem werd jarenlang geleden ontworpen door de Zwitsere Balthasar Hüsler: architect, timmerman en filosoof met een goede kennis van de menselijke anatomie. Na een succesloze zoektocht naar een bed dat zijn rugklachten zou verlichten, besloot hij vanuit zijn kennis en zijn verbondenheid met de natuur zijn eigen bed te ontwerpen in natuurlijke materialen. Het resultaat was het ingenieuze Liforma veerelement, tot op de dag van vandaag onovertroffen. 

 

Werking van het Hüsler Nest systeem