Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart

  • Haal de warmte van de zon in huis met Sunnyheat infrarood verwarming

    SUNNYHEAT staat voor weelderige zonnewarmte en een harmonieus ruimteklimaat, met een unieke geïntegreerde regeltechniek en intelligent energiebeheer.

    10% korting in oktober en november! Enkele uitvoeringen van de panelen zijn nu uit voorraad leverbaar. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

    Meer informatie


ergonomisch zitten en slapen

Onze zit- en slaaphouding is zeer belangrijk. Het juiste zitcomfort geeft steun tijdens zittend werk, of een verademing tijdens een korte pauze. Een goed bed zorgt ervoor dat het lichaam zich optimaal kan herstellen tijdens de nacht zodat men uitgerust en vol energie aan de dag kan beginnen. Na een verkwikkende, diepe slaap voelt men zich gezonder en opgewekter.

Daarnaast zorgt de samenstelling uit natuurlijke, ademende materialen, vrij van toxische emissies, ervoor dat men geen schadelijke stoffen opneemt tijdens de welverdiende nachtrust.

Het slaap- en zitcomfort kunt u bekijken en uitproberen in de Bio Home woonwinkels te Leuven en Westerlo.