Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart

  • Haal de warmte van de zon in huis met Sunnyheat infrarood verwarming

    SUNNYHEAT staat voor weelderige zonnewarmte en een harmonieus ruimteklimaat, met een unieke geïntegreerde regeltechniek en intelligent energiebeheer.

    10% korting in oktober en november! Enkele uitvoeringen van de panelen zijn nu uit voorraad leverbaar. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

    Meer informatie

Parking 'Vaartkom'

Tot 60 minuten gratis parkeren in Parking Vaartkom (Engels Plein 32). De parking is gelegen aan de achterkant van het gebouw waarin onze toonzaal gevestigd is. De parking is bereikbaar via Achter de latten/Wolvengang of Engels plein. De Vaartkom zelf is nu doodlopend en verkeersluw gemaakt, u kunt tot voor de winkel rijden om in te laden via de Baron d'Eynattenstraat.


 

 

Bio Home webshop

Voortaan is het ook mogelijk om vooraf te bestellen via de webshop. U kunt naar keuze de producten afhalen in de winkels of laten verzenden naar u thuis. De tarieven voor verzending aan huis worden weergegeven tijdens het bestelproces.

Nog niet alle artikelen staan op de webshop. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien u het gewenste product niet terugvindt.