COVID-19 maatregelen - Bio Home winkels gesloten tot minstens 19 april. Online bestellen blijft mogelijk tot nader order. Meer info

COVID-19 maatregelen

UPDATE 20/03

Beste klant,

In navolging van de federale maatregelen zullen de Bio Home winkels gesloten zijn tot tenminste 19 april. Wij doen er echter alles aan om je zo goed mogelijk verder te helpen en op de hoogte te houden van de snel veranderende situatie. Professionele klanten kunnen nog steeds terecht voor het afhalen van bestellingen op afspraak bij Bio Home Westerlo. Particuliere klanten kunnen gebruik maken van onze webshop om producten te bestellen voor levering aan huis. Gelieve rekening te houden met eventuele vertragingen. Voor advies en informatie kan je terecht op het telefoonnummer 014 26 25 77 (maandag tot vrijdag) of via email.

Online bestellen kan hier. Vindt je niet alle producten terug op de webshop? Stuur dan een email met je bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast hartelijk dank voor je begrip tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden.

Slaapcomfort aan voordeelprijzen!

Verschillende kussens, dekbedden en onderdekens aan voordeelprijzen tot einde voorraad!

30% korting op een aantal toonzaal matrassen en lattenbodems! Meer info bij Bio Home Leuven.

Vraag naar onze kortingen bij aankoop van een slaapsysteem uit het standaard assortiment.

Weekend van de klant 2019

Op zaterdag 5 oktober krijg je in beide Bio Home winkels een kleine attentie bij elke aankoop.

Bio Home Westerlo is ook open op zondag 6 oktober, van 10 tot 17u! Tegelijkertijd zijn de deuren van het informatiecentrum op Kamp C geopend voor de open bedrijvendag. Er zijn infosessies over de werking en toekomstplannen van het domein en demonstraties met de grootste 3D-betonprinter in Europa.

Werken in de buurt van Bio Home Westerlo

Westerlo: heraanleg dorpskern Olen

Er wordt nog steeds gewerkt aan de heraanleg van het centrum van Olen. Kom je naar Bio Home Westerlo via afrit 22 of via de N152 vanuit Herentals moet je de omleiding volgen. Meer info vindt je op de website van Olen, de laatste updates vindt je hier.

Nieuwe artikelen

Interessante nieuwe artikelen in ons aanbod natuurverf! Een sterke houtteer, om hout dat in contact komt met grond te beschermen. Een voordelige, gekleurde muurverf. Een Premium luchtzuiverende en schrobvaste muurverf. Een zeer matte, universele verf voor hout én muren binnen.

Bekijk de artikelen op onze webshop.