Workshop huishoudmiddelen

Leer hoe je zelf ecologische huishoudmiddelen en wasmiddelen kan maken uit 100% natuurlijke ingrediënten, vrij van toxische stoffen! Milieuvriendelijk én budgetvriendelijk. Je maakt 4 producten die je thuis kan uitproberen.

Bijdrage: € 59
Info en inschrijven op: jufgroen.be
Wanneer: 25 februari van 9u30 tot 11u30
Waar: WHZ Ten Kerselaere, Boonmarkt 27, 2220 Heist o/d Berg

Workshop Tadelakt 31/03/2018

Tadelakt is een van oorsprong Marokkaanse glanspleistertechniek met uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De techniek wordt het meest gebruikt voor inloopdouches en spatwanden. Het resultaat is een prachtig geschakeerd, glanzend en waterafstotend oppervlak. Tijdens deze workshop leer je hoe Tadelakt verwerkt en aangebracht wordt.

Meer informatie en inschrijven

Havenfeesten Leuven en opendeur Bio Home

Op zondag 29 april, van 10 tot 19u zijn het havenfeesten aan de Vaartkom in Leuven. Bio Home Leuven is dan uitzonderlijk geopend op zondag en er is 10% korting op natuurverf en slaapcomfort!

Rond de Vaartkom zijn er tal van activiteiten, zoals boottochtjes, muziekoptredens en een rommelmarkt. Bekijk het volledige programma op de website van VVW Leuven.

Nieuwe artikelen

Interessante nieuwe artikelen in ons aanbod natuurverf! Een sterke houtteer, om hout dat in contact komt met grond te beschermen. Een voordelige, gekleurde muurverf. Een Premium luchtzuiverende en schrobvaste muurverf. Een zeer matte, universele verf voor hout én muren binnen.

Bekijk de artikelen op onze webshop.

Nieuw: D-Green, hout en steen eenvoudig ontmossen

D-Green is een doeltreffende en duurzame oplossing om groene aanslag te verwijderen op houten oppervlakken en steen buiten.

Foto: Links, behandeld met D-Green. Rechts, onbehandeld.

Productinformatie en prijzen