COVID-19 maatregelen 01/12

Beste klant,

Gelieve rekening te houden met volgende wijzigingen en voorzorgsmaatregelen in onze winkels:

  • Voor slaapcomfort advies en onze maatwerk meubelen en keukens kan je momenteel enkel op afspraak terecht.
  • Voor natuurverf, behandelings- en onderhoudsproducten voor parket kan je zo terecht in de winkels, gelieve dan rekening te houden met de huidige maatregelen: winkel maximum 30 minuten en kom alleen.
  • We raden aan om zoveel mogelijk via onze webshop te bestellen voor afhaling in de winkels of levering aan huis. Vind je niet alle producten terug op de webshop? Stuur dan een email met je bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Advies kan ook via mail of telefonisch tijdens de openingsuren.
  • Het dragen van een mondneusmasker is verplicht.

Dank voor je begrip tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden.

Nieuwe artikelen

Interessante nieuwe artikelen in ons aanbod natuurverf! Een sterke houtteer, om hout dat in contact komt met grond te beschermen. Een voordelige, gekleurde muurverf. Een Premium luchtzuiverende en schrobvaste muurverf. Een zeer matte, universele verf voor hout én muren binnen.

Bekijk de artikelen op onze webshop.

D-Green, hout en steen eenvoudig ontmossen

D-Green is een doeltreffende en duurzame oplossing om groene aanslag te verwijderen op houten oppervlakken en steen buiten.

Foto: Links, behandeld met D-Green. Rechts, onbehandeld.

Productinformatie en prijzen

Nieuwe, natuurlijke kleuren muurverven & pleisters

Kreidezeit ontwikkelde een kleurenwaaier met 250 kleuren, allen gemaakt met 100% natuurlijke poederpigmenten. De kleuren bestaan uit één of twee pigmenten en kunnen aangemaakt worden in al de Kreidezeit muurverven, pleisters en sierplijsters. Het mengen doe je zelf, dus je kan verder experimenteren met kleurencombinaties. Bekijk hier de brochure. De kleurenwaaier is te bekijken in de Bio Home winkels.

Natuurlijke raamdecoratie met 'Blanc de Meudon'

De ramen versieren met schilderingen in kerst- of winters thema, een ideaal project voor tijdens de kerstvakantie. Blanc de Meudon is volledig natuurlijk en onschadelijk, eenvoudig te verwijderen én reinigt gelijktijdig uw ramen. Tip voor extra glanzende ramen: gebruik krantenpapier in plaats van een vochtige doek om het product te verwijderen. Zie het receptenschrift voor meer info.