Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart

  • Haal de warmte van de zon in huis met Sunnyheat infrarood verwarming

    SUNNYHEAT staat voor weelderige zonnewarmte en een harmonieus ruimteklimaat, met een unieke geïntegreerde regeltechniek en intelligent energiebeheer.

    10% korting in oktober en november! Enkele uitvoeringen van de panelen zijn nu uit voorraad leverbaar. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

    Meer informatie

Ledenkorting

Leden van Natuurpunt, Velt en Vibe krijgen in de Bio Home winkels 5% directe korting* op natuurverven, zitcomfort, slaapcomfort, kussens, dekbedden, bedtextiel, ABC meubelen, verlichting, verwarming... Wilt u graag op de webshop bestellen met uw lidkorting? Stuur ons een mailtje met vermelding van uw lidnummer, wij maken dan een account voor u aan waarmee u kunt genieten van de korting.

 

* Korting niet geldig op bouwmaterialen en maatwerk meubelen en keukens. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en promoties.