Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart


Werkwijze


Eerste kennismaking

Om een beter idee te krijgen van de verschillende materialen en mogelijkheden nodigen wij u uit om eens langs te komen in onze toonzaal te Leuven of Westerlo. Wij staan steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wenst u direct een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte? Contacteer ons via mail of telefoon.

 


Opmaken van de offerte

Op basis van een eerste bespreking waarbij de gewenste materialen gekozen worden en de vormgeving, indeling en afmetingen in grote lijnen vastgelegd worden maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

 


bestellen

Indien de offerte naar wens is kunt u de keuken of meubelen bestellen door de offerte te ondertekenen voor akkoord en een voorschot te betalen. Hiermee wordt de bestelling definitief en de productie wordt opgenomen in ons werkschema.

 


Aanpassingen

Na het ondertekenen van het contract kunnen er steeds nog aanpassingen gebeuren. Dit kan tot ten laatste drie weken voor de levering / plaatsing.

 


Opmeting

Indien nodig, bij ingebouwde kasten en keukens, komen wij een drietal weken voor de plaatsing langs om de afmetingen van de ruimte te controleren. Op dit moment moeten zeker de laatste eventuele aanpassingen doorgegeven worden.

 


Levering en plaatsing

Wij contacteren u ruim op tijd om een datum voor de levering en plaatsing af te spreken. Bij grotere projecten, bv. ingebouwde kasten en keukens wordt de plaatsing meestal gespreid over meerdere dagen. Uiteraard wordt de plaatsing van onze keukens en meubelen steeds met de grootste zorg uitgevoerd.

Bij plaatsing door Bio Home van een keuken, ingemaakte kasten of badkamermeubelen in een woning ouder dan 10 jaar, geniet u bovendien van het voordelige BTW tarief van 6%. Meer info en voorwaarden op de website van de Federale Overheidsdienst Financiën.