Bio Home Westerlo is gesloten op maandag 2 november en donderdag 5 november


Deprecated: array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/solidba2/public_html/biohome.be/administrator/components/com_widgetkit/plugins/content/folder/plugin.php on line 41


 • Hout is een warm, duurzaam en zeer veelzijdig materiaal. Klassiek of modern, met hout kan men alle richtingen uit. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakteristieke tekening en geeft een unieke uitstraling aan elk interieur. Door jarenlange ervaring weet Bio Home als geen ander hoe met dit prachtige en uiterst natuurlijke materiaal om te gaan.

   

  Foto: Werkblad en fronten in eik | Bio Home 

   

  Houtsoorten

  acacia

  acacia

  berk

  berk

  beuk-gestoomd

  beuk-gestoomd

  beuk-natuur

  beuk-natuur

  eik

  eik

  els

  els

  es

  es

  esdoorn

  esdoorn

  kernbeuk

  kernbeuk

  kerselaar

  kerselaar

  notelaar

  notelaar

  vuren

  vuren

 • Natuursteen is uniek, tijdloos, duurzaam en eenvoudig in onderhoud. De authentieke schoonheid van natuursteen wint met de jaren enkel aan pracht. Door de uitgebreide keuze in steensoorten en  afwerkingen is er zeker voor elke stijl en smaak een geschikte combinatie.

   

  Foto: kasten in Els, werkblad in leisteen | Bio Home

 • Wilt u het onderhoudsgemak van natuursteen, maar meer mogelijkheden qua uitzicht en kleuren, bieden wij ook twee soorten composiet aan.

  Diresco kwartscomposiet

  Kwartscomposiet van Belgische makelij op basis van Bio-UV technologie. Dit composiet bestaat uit 93% kwartsgranulaat, gebonden met ecologisch verantwoorde harsen van plantaardige origine.

  Dekton van Cosentino

  Een zeer sterk composietmateriaal dat gebonden wordt door partikelsinter technologie in plaats van met harsen. Spaans fabrikant Cosentino werkt steeds met aandacht en respect voor milieu en duurzaamheid.

   

  Foto Cosentino  

 • Lacobel gelakt glas is uiterst geschikt voor het bekleden van wanden, kast- en schuifdeuren en meubilair. Het materiaal zorgt voor een prachtige glans en reflectie in de ruimte.

   

  Foto AGC