Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart

 • Haal de warmte van de zon in huis met Sunnyheat infrarood verwarming

  SUNNYHEAT staat voor weelderige zonnewarmte en een harmonieus ruimteklimaat, met een unieke geïntegreerde regeltechniek en intelligent energiebeheer.

  10% korting in oktober en november! Enkele uitvoeringen van de panelen zijn nu uit voorraad leverbaar. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

  Meer informatie


 • Hout is een warm, duurzaam en zeer veelzijdig materiaal. Klassiek of modern, met hout kan men alle richtingen uit. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakteristieke tekening en geeft een unieke uitstraling aan elk interieur. Door jarenlange ervaring weet Bio Home als geen ander hoe met dit prachtige en uiterst natuurlijke materiaal om te gaan.

   

  Foto: Werkblad en fronten in eik | Bio Home 

   

  Houtsoorten

  acacia

  acacia

  beuk-gestoomd

  beuk-gestoomd

  beuk-natuur

  beuk-natuur

  eik

  eik

  els

  els

  es

  es

  fineline

  fineline

  kernbeuk

  kernbeuk

  kernes

  kernes

  kerselaar

  kerselaar

  notelaar

  notelaar

  populier

  populier

  vuren

  vuren

 • Natuursteen is uniek, tijdloos, duurzaam en eenvoudig in onderhoud. De authentieke schoonheid van natuursteen wint met de jaren enkel aan pracht. Door de uitgebreide keuze in steensoorten en  afwerkingen is er zeker voor elke stijl en smaak een geschikte combinatie.

   

  Foto: kasten in Els, werkblad in leisteen | Bio Home

 • Wilt u het onderhoudsgemak van natuursteen, maar meer mogelijkheden qua uitzicht en kleuren, bieden wij ook twee soorten composiet aan.

  Diresco kwartscomposiet

  Kwartscomposiet van Belgische makelij op basis van Bio-UV technologie. Dit composiet bestaat uit 93% kwartsgranulaat, gebonden met ecologisch verantwoorde harsen van plantaardige origine.

  Dekton van Cosentino

  Een zeer sterk composietmateriaal dat gebonden wordt door partikelsinter technologie in plaats van met harsen. Spaans fabrikant Cosentino werkt steeds met aandacht en respect voor milieu en duurzaamheid.

   

  Foto Cosentino  

 • Lacobel gelakt glas is uiterst geschikt voor het bekleden van wanden, kast- en schuifdeuren en meubilair. Het materiaal zorgt voor een prachtige glans en reflectie in de ruimte.

   

  Foto AGC