Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info


Bio Home maatwerk in massief hout

 

alle maatwerk

U kunt bij Bio Home terecht voor alle maatwerk: keukens, badkamermeubelen, dressings, bedden, tafels, stoelen...

 

uniek

Bio Home ontwerpt en produceert keukens en meubelen op maat van de wensen van de klant en de beschikbare ruimte. Elk ontwerp is uniek en wordt met zorg uitgevoerd in het eigen atelier te Westerlo. Om de beste afwerking te garanderen wordt ook de plaatsing door ons verzorgd.

 

volledig natuurlijk

De gebruikte materialen zijn uiterst duurzaam en natuurlijk. We werken met producten van Europese oorsprong om de ecologische voetafdruk te beperken: massieve houtsoorten met FSC of PEFC label, natuursteen, ECO composietsteen uit gerecycleerde materialen, gelakt glas..

Ook de behandeling gebeurt met 100% bio-ecologische producten, u heeft de keuze tussen natuurlijke oliën, gekleurd of naturel, lakverf in alle mogelijke NCS en RAL kleuren of vernis.

 

duurzaam en ergonomisch

Door de indeling van de keuken, badkamer of maatwerk kasten te optimaliseren en door aanwending van de beste materialen, gebruiksvriendelijk, aangepast beslag en handige accessoires zorgen wij ervoor dat uw keuken en/of meubelen een leven lang meegaan en steeds comfortabel blijven in gebruik.

 

energiezuinig

Voor de keukentoestellen, maar ook bv. kranen en verlichting kiezen wij steeds de meest energiezuinige en spaarzame modellen.