Wijziging verkeerssituatie Bio Home Leuven

Bio Home Leuven is niet meer bereikbaar via de Burchtstraat, langs de Keizersberg. De Burchtstraat werd uitgezonderd plaatselijk verkeer voor vergunningshouders. Een camera met nummerplaatherkenning stelt inbreuken vast. Wie via de Mechelsesteenweg of via de E314 naar Leuven komt rijdt best via de ring en het Artoisplein. Meer info - Kaart


Onze selectie ecologische bouwmaterialen

In ons aanbod vindt  u: natuurlijke isolatie & luchtdichting, kalei, kalk- en leempleister, fermacell, kurkvloeren, houten en bamboe parket, FSC plaatmateriaal en meubelpanelen zonder formaldehyde...

De eisen die we zelf aan materialen voor mens- en milieuvriendelijk bouwen en klussen stellen zijn eenvoudig. Bouwmaterialen moeten maximaal natuurlijk, ecologisch verantwoord en veilig zijn. Daarnaast moeten de technische kwaliteiten goed zijn en moeten de materialen optimaal bijdragen tot gezonder wonen. Tenslotte hebben we oog voor de prijs. We bouwen ons assortiment zo op, dat het ecologische bouwmaterialen bevat die niet alleen van betere kwaliteit zijn maar die ook betaalbaar blijven.

 

Advies

U kunt bij ons terecht voor praktijkgericht advies over het gehele aanbod ecologische bouwmaterialen. Op aanvraag maken wij voor u een vrijblijvende offerte met alle benodigdheden.

 

Afhaling of levering

Afhalen van grote artikelen en grote hoeveelheden kan enkel bij Bio Home Westerlo! Levering aan huis is steeds mogelijk, de kostprijs hiervan is afhankelijk van de regio en het totaalbedrag van de bestelling, vraag hiervoor vrijblijvend offerte aan.