Onze selectie ecologische bouwmaterialen

In ons aanbod vindt  u: natuurlijke isolatie & luchtdichting, kalei, kalk- en leempleister, fermacell, kurkvloeren, houten en bamboe parket, FSC plaatmateriaal en meubelpanelen zonder formaldehyde...

De eisen die we zelf aan materialen voor mens- en milieuvriendelijk bouwen en klussen stellen zijn eenvoudig. Bouwmaterialen moeten maximaal natuurlijk, ecologisch verantwoord en veilig zijn. Daarnaast moeten de technische kwaliteiten goed zijn en moeten de materialen optimaal bijdragen tot gezonder wonen. Tenslotte hebben we oog voor de prijs. We bouwen ons assortiment zo op, dat het ecologische bouwmaterialen bevat die niet alleen van betere kwaliteit zijn maar die ook betaalbaar blijven.

 

Advies

U kunt bij ons terecht voor praktijkgericht advies over het gehele aanbod ecologische bouwmaterialen. Op aanvraag maken wij voor u een vrijblijvende offerte met alle benodigdheden.

 

Afhaling of levering

Afhalen van grote artikelen en grote hoeveelheden kan enkel bij Bio Home Westerlo! Levering aan huis is steeds mogelijk, de kostprijs hiervan is afhankelijk van de regio en het totaalbedrag van de bestelling, vraag hiervoor vrijblijvend offerte aan.

 

Uitvoering van werken

Wanneer u bij ons parket bestelt is het mogelijk om deze door ons te laten plaatsen, vraag hiervoor gerust een offerte. Voor andere werken kunnen wij u doorverwijzen naar ervaren vakmensen.

 

Prijzen & kortingen

In onze materialenlijst vindt u de particuliere verkoopprijzen, inclusief BTW. Kortingen voor grote hoeveelheden en professionelen zijn mogelijk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Download de materialenlijst in PDF